3R CONGRÉS DE LA PROFESSIÓ MÈDICA DE CATALUNYA

Notícia

Els quatre col·legis de metges catalans celebren el sorteig dels delegats del Congrés

Al llarg del matí del dimecres 27 d'abril els quatre col·legis de metges catalans han celebrat el sorteig per escollir els delegats que podran assistir al 3r Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya, que tindrà lloc el 10 de novembre a Girona. Així, s'espera la presència de 1.000 metges i metgesses per tal de debatre i consensuar els textos definitius de les quatre ponències i de la Declaració de Girona. 

En el cas del Col·legi de Metges de Barcelona, el sorteig ha estat encapçalat pel president de la corporació, el Dr. Jaume Padrós, i el vicepresident, el Dr. Jaume Sellarès. El número de tall ha estat el 3 i el nombre de col·legiats seleccionats 613. Pel que fa al Col·legi Oficial de Metges de Girona, el número de tall ha sigut el 42 i s'han escollit 52 delegats. La secretària del COMG, la Dra. Carme Busquets, ha presidit el sorteig. 

Pel que fa als col·legiats tarragonins, aniran al Congrés com a delegats 61. El secretari i el president del COMT, Dr. Frederic Mallol i Dr. Fernando Vizcarro, respectivament, han extret el número de tall, que ha estat el 41. En darrer lloc, al Col·legi Oficial de Metges de Lleida, el president, Dr. Ramon Mur, la secretària, Dra. Maria Irigoyen, i el vicesecretari, Dr. Carlos Querol, han extret el número 4. Participaran en el Congrés 36 metges en representació de tota la col·legiació lleidatana. 





El llistat de delegats que hagin acceptat la seva participació es farà públic en unes setmanes. Recordeu que, tot i no haver estat escollits delegats, podeu participar activament en el Congrés fent els vostres comentaris i aportacions a les ponències, que estaran disponibles al web a partir del 31 de maig. Us animem a participar: entre tots construirem la professió que volem! 

Més informació